MUR de SO

 

 

El Mur de So s’inclou dins el MUR Festival des de la representació de la cultura Sound System de Mallorca, una iniciativa que ha tengut la voluntat de sumar-se al projecte del MUR pel seu esperit de lluita i reivindicació, com a forma de suport a la llibertat d’expressió i a les alternatives culturals i musicals que defugen de l’oferta comercial i l’ànim de lucre com a principal objectiu. Sumant forces per fer del MUR Festival un espai encara més ampli i dinàmic dins el mateix recinte, per tal d’esdevenir un referent d’oci solidari, compromès i combatiu.

 

Per accedir al Mur de So existeixen dues possibilitats:

      -  A través de l’entrada general del MUR Festival, que per tant és la més completa i la que permet l’accés a tota l’oferta del recinte. Actualment 30€.

      -  Comprant una entrada limitada a l’accés del Mur de So, és a dir, que només tendrà accés a l’espai Sound System, el cost de l’entrada anticipada és de 10€ i a porta és de 20€.
Tant l’entrada general pel MUR Festival (que inclou l’accés al Mur de So) com l’entrada específica pel Mur de So es poden comprar a través de la pàgina web del Mur: www.murfestival.cat.

 

El Mur de So està composat pels següents artistes: